Tolek Banan napisał(a):
"Osobiście mam podobne odczucia do Herberta, wolę cichy śpiew prawosławny" - to słowa administrator(ki)a. I OK. Ale ja, ten tego, nie rozumiem. ...Ktoś tu zmienia trasę. Bo niby strona Szpaka, katolicka, ładnie, a tutaj ktoś mi mantruje o ...prawosławiu. A zaraz będzie... Trzymajmy się jednej drogi i uszanujmy czyjeś zauważenie. Hej.
Administrator - taka nazwa jest przypisana mi z racji technicznego panowania nad tym forum.
Nie czuje się upoważniona do rozstrzygania o ideologii pielgrzymki, hippisów, hipisów itd. itp. Być może lepiej będzie jeśli założę sobie jeszcze jedno konto jako kaja - nie administrator,
Fajnie byłoby gdybys się przedstawił, bo ciężko się rozmawia z jakimś Tolkiem, o jaką drogę chodzi, co masz na myśli zauważenie, bo tym razem ja nie rozumiem...
Być może pijesz do mojego maila, którego napisałam na kolanie, w biegu, między jednym telefonem, a drugim, a który bez mojej zgody został wydrukowany w RD ???
To nie jest dobry punkt wyjścia do jakiejkolwiek rozmowy. Poza tym tam były raczej znaki zapytania
aniżeli odpowiedzi.